Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite tankar som kom när jag gick till kranen och skruvade på vattnet


Vatten

Vatten gör mina

leder mjukare

Vatten har så

olika nyanserade

toner

Vatten i vårens tid

fullkomligt forsar fram

det brusar så högt

Vatten i sommarens tid

sköljer in mot strandens

stenar så underbart stilla

med hjälp av sommarens bris

Vatten i höstens tid kan även

det forsa fram, eller ligga så

stilla och klarblått

Vatten är regndroppar som

dansar fram över naturen

Vatten i vinterns tid känner sig

så fruset

Vatten bara vanligt vatten det

är livet

090929




Övriga genrer av sajo
Läst 161 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-29 21:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo