Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Texten skall förstås till formen illustrera vad många kan ha tänkt på när de såg inledningen till teveserien 'Twin Peaks' och som seriens andra syfte tycks ha varit på ett sådant där naivt och humoristiskt sätt verkade vilja peka på, en spets'ig bh...


En dröm jag har som en lat jävel





Som
jag inte
har tålamod nog
att lära mig spela
ett instrument skulle jag vilja
ha en självspelande synth jag kunde sitta
eller stå och spela på, trycka på
dess tangenter och verka fan
så skicklig utan att kunna
ett enda som ackord
och så stå på
gator och
torg
och spela
och kanske även
sjunga på min 'enligt
ryktet om stockholmare
nasala stockholmsdialekt'.
På så sätt sätta 'skräck' i vanligt
folk som turist i andra
samhällen och städer
runt om i
landet.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-30 12:44



Bookmark and Share


  walborg
Varför inte realisra drömmen så den blir verklighet!!!
2009-09-30

  noname_realmind
Ha ha, självspelande synthar finns det gott om. Bara att skaffa en och sätta igång ju!

Tala om vilken gata du står på bara, så man kan ta sig dit och få sig en "skräckupplevelse!. ;))
2009-09-30
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP