Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag visste...

Jag visste att du stod där
Jag visste att du lyssnade hela tiden
Jag visste att du såg allt
Jag visste att jag inte kunde känna din hand i min
Jag visste att jag inte kunde kolla i dina ljupa ögon igen

Men du var där
det svär jag på

Jag ville ha dig till baka
Men du var borta

För evigt...




Fri vers av Svart Neon
Läst 206 gånger
Publicerad 2009-09-30 13:23



Bookmark and Share


  Keaton
saknad
2010-04-10

  Keaton
saknad
2010-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Svart Neon
Svart Neon