Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Några ord jag funderat på ett tag


Tandådalen vecka 33

Tandådalen vecka 33

höga fjäll som vackra silhuetter

i solnedgången


Fjällen så annorlunda i

sommarens tid, på något vis

saknad efter snöklädda granar



Fjällkyrkor finns att besöka fylld med

doft av nybakta bullar och tända ljus



Lima spelmanslag bjuder in till musikkväll

i fjällen



För en konstnär, poet, fotograf eller bara den

som vill ha rekreation så finns det underbar

FJÄLLUFT att vistas i för en trött kropp



Fjällbäcken rinner här och skapar egenhändigt

komponerade toner


Ett fäbodbesök är något att rekommendera

där man kan lyssna till getternas skällor och

köpa getost


Varierande väder finns verkligen i fjällen

en veckas vistelse här betyder verkligen mycket

för oss alla både stora som små




090930




Övriga genrer av sajo
Läst 644 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-09-30 20:03



Bookmark and Share


  Thomas Widemark
Fint skrivet! Känner igen! Har fikat i samma fjällkyrkor och varit uppe på samma fjälltoppar och hört porlet från samma bäckar. En otrolig rikedom att det finns fjäll så långt söderut som i Dalarna!
2016-02-15

  Anton the poet
jättefint!
2010-09-29

    baruk
Du balanserar på en snäv kant, Sajo, men klarar detta även denna gång med bravur!
2009-12-11

  Myself
nästan så jag blev sugen på att åka dit,verkar jättefint.
2009-12-06

  aol
är från norrland så berörande fint
2009-11-10
  > Nästa text
< Föregående

sajo