Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Orden kom vid mitt fönster


Tankar i septemberkvällen

September är snart dåtid

Imorgon är det oktober och
jag får en känsla av framtid

Idag är det onsdag och jag försöker
att leva i nutiden

Oktober med fyra bokstäver H*Ö*S*T

men jag drömmer ändå om våren
och sommaren

090930




Övriga genrer av sajo
Läst 126 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-30 21:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo