Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hela september så fort


Oktober kommer med

Oktober kommer med -

höst


Oktober kommer med -

mörkrets tid


Oktober kommer med -

v-formad bevingad plog mot södern


Oktober kommer med -

frosten


Oktober kommer med -

gyllengula färger och klarblå himmel


Oktober kommer med -

grå och våt dimma


Oktober kommer med-

myskvällar vid den öppna spisen


Oktober kommer med -

mina skor in

090930




Övriga genrer av sajo
Läst 160 gånger
Publicerad 2009-09-30 21:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo