Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du vore min också

 

Om du vore min också

hade jag varit glad för din skull

när jag såg din hand vid hennes midja

när jag såg din arm längs hennes ryggstöd

 

Och jag såg

Det är klart jag såg

Er långa väntan i baren

Era händer i varandra bakom stolsryggen

 

Om du vore min också

hade jag sagt hejdå i gathörnet utan hugg i hjärtat

hade jag önskat dig ett vackert farväl med henne

hade jag önskat att hon kysste dig långsamt, varsamt

innan hon tog sin taxi

 

För jag ser

Det är klart jag ser

Dina mjuka ögon i hennes

Din kropps längtan till henne

 

Och om du bara vore min också

hade jag hoppats att allt du hoppats skulle slå in

hade jag öppnat min famn och låtit ditt hjärta flyga fritt

hade jag tagit emot dig när du kom hem sent

kysst din saknad efter henne

givit dig en whisky och ett mörkt rum

låtit drömmen få plats och ta tid

 

Men du är inte min, inte alls

Inte ens i en arm längs ett ryggstöd

Och det ekar lite tommare i min längtan

Just ikväll

 




Fri vers av Princess Charles
Läst 523 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-01 02:02



Bookmark and Share


  Shininkagemusha
Mycket snyggt skrivet, med lagom dos form och en j-la massa känsla.
2010-01-26

  Yrre VIP
Mycket innerligt, välskrivet och en ocean av längtan!
2009-10-10

    ej medlem längre
Vackert och följsamt och liksom avklarnat ... jättefin text!
2009-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Princess Charles
Princess Charles