Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Frost usch vad jag fryser men tur att motorvärmare finns


Stelfrusen natur

Stelfrusen natur -

jag ser hur träden fryser

och i oktobersolen så härligt

färgglatt de mot oss lyser


Stelfrusen blomma i rabatten -

det är sommarens sista ros


Stelfrusen lövhög prasslar under

min fötter då jag är ute och går

och inom mig känner jag en längtan till vår


Stelfrusen gräsmatta frasar under mina

skor


Stelfrusen vattenpöl jag hör under några

barns lätta fötter och ett skratt som får

mig att känna glädje i


höstens stelfrusna tillvaro

091001




Övriga genrer av sajo
Läst 148 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-01 07:37



Bookmark and Share


  Susanne Ljung Adriansson VIP
Ja nu märks det att det är oktober och höst på allvar... fint fångad frost- och höststämning.
2009-10-01
  > Nästa text
< Föregående

sajo