Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
br>


 
'Sprickorna i muren' är en sådan där svensk film som verkligen sätter sig i minnet


Håller vårt eget rike på att glida in alltmer i 1984?





Väl drillade såväl som
väl beväpnade soldater
på Himmelska fridens torg

för att se till att frihetens känslor
inte flammar upp av en tändande gnista
i hjärtat av Kinas innevånare

man kan ju undra över
hur kontrollen av människors kärlek
sker i dessa moderna tider

till vardags skulle man ju kunna
tänka sig ett enda stort Stasi
där samtliga medborgare är...




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 376 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-01 09:10


Bookmark and Share


    Nepturn
Skit bra!
2009-10-01
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP