Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Texten ’Tanka ~ På Bergsbestigning med Fågelsång’ av Lord Parzifal, inspirerte


Kritik på en text (301)






en som letar efter berg att bestiga
men saknar annan tillgång

gör sig gärna ett besvär till besök
å venusberget

vilket har haft sin lockelse
sedan urminnes tider

för det egna såväl som det
motsatta könet...

många är de vilka hänga kring
Mount Everest, men få utflyktsmål

erhålla lika många besökare
som det uppkallat efter Venus syns vara




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-01 11:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP