Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En annan är ju inte så vidare musikalisk, kan ändå skilja en trombon från ett munspel, även om de är som gifta med varandra


I still not got the blues I am looking for






det är måndag morgon
o mitt anlete känns så rött
jag sa att det är tisdag morgon
o mitt anletes svett känns så nött

det är int onsdag morgon
men min korona känns så trött
det är fan i mig torsdag morgon
o min Viktoria är på mig så stött

jag sa att det var fredag morgon
o min Veronika känns så blöt blöt blöt

det är måndag morgon
o mitt anlete känns så rött




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-01 13:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP