Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Numera jagar kvinnor mer! av Ewa-Britt, inspirerade


Kritik på en text (302)





Själv har jag alltid låtit mig jagas
av villebrådet... på mig har det alltid
verkat vara jaktsäsong året runt.

Låter mig ofta fällas av vilt flirtande
litet övertalande kramar och kyssar.

Vissa omutliga krav har jag förstås.
Djur som röker, super och har husdjur
går bort.

Jaktmark: Huvudstaden med omnejd.




Prosa (Novell) av lodjuret/seglare VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-01 18:24



Bookmark and Share


  Anita Hanssen
kul
2009-10-02

    Bodil Sandberg
hahhaa såklart
låta sig jagas istället är smart
2009-10-02
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP