Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ikväll när jag gick till min bil


Tystnat

Koltrastens sång har tystnat....

Syrsans kvällsmusik har tystnat...

Den lätta sommarbrisen har tystnat....

Strandlivet har tystnat....

Sommarens regn har tystnat....

Sommarens ljud har tystnat....

Men nu är hösten här med sina

egna speciella ljud

091001




Övriga genrer av sajo
Läst 148 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-01 22:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo