Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Otroligt härligt och inga remisser behövs


Ljusterapi

I oktobermorgonen känns

det verkligen hur mörkret omfamnar

oss mer och mer


Jag söker ljuset

Min fönsterlampa är tänd

Fläktlampan lyser


Men den bästa platsen är inne på

badrummet där en plats med sommarens

stenar från sandstranden ligger i en

skål med vatten och ett vackert värmeljus

jag tänder

till tonerna av delfiners ljud på en skiva


Detta är min alldeles egna ljusterapi

i oktobermörkret

091002




Övriga genrer av sajo
Läst 122 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-02 07:55



Bookmark and Share


  Christine Sabel
Hääärligt, vi måste ju ha mörker för att uppleva ljuset
2009-10-02
  > Nästa text
< Föregående

sajo