Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

All tid är nu

Gulnade foton med människor från förr
slut dina ögon
så finns de i tanken
all tid är nu

i fantasin om de barn som ska komma
gläds och dröm
i drömmen finns de
all tid är nu

musikens toner väcker ljuva minnen
i tanken jag färdas
till platser och stunder
all tid är nu

just nu




Fri vers av Maria Malm
Läst 287 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2009-10-02 13:45



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Djupa tankar - fina stämningar värda att ta fram inför natten.
2009-10-03

    Annika J
Det som var , det som kommer och det som är. En förborgad rikedom!
2009-10-02

  anits VIP
Vackra rader som berör
2009-10-02

    Bodil Sandberg
Kära poetissa så vacker poesi
om att släppa sin önskan fri
och finna stundens magi
där allt kan bli

varm applåd
2009-10-02

  aol
underbart vacker sann poesi som berör hjärtat så fint du kan
2009-10-02

  Ewa-Britt Nilson VIP
Om hjärtat ser
och ler då fastnar
allt bara mer och mer!
Så gott & fínt skrivet!
2009-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Maria Malm