Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
texten 'till någon' av GeminiQ, inspirerade till kommentaren


Kritik på en text (304)






Tack för att just ni älskar just mig
utan mig själv
vore jag ingen

men tack vare sådana som just ni
är jag mer
än bara någon.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-02 14:50



Bookmark and Share


  Anita Hanssen
Finurlig
2009-10-02
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP