Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
texten 'Det var 1914' av sanningsägaren, inspirerte


Kritik på en text (305)




det var mig en hemsk tidsbild
tur att du var med
på den tiden och kunde
återge upplevelsen

kan just undra vad som fick dig
att lägga ut den just idag
kanske firar du 5-årsdagen
av denna händelse

just den andra oktober och så
vart femte år fram till denna 95-årsdag
i sanning en spännande tanke

jag ger förstås texten fyrtal i fjärilar
samt en håv
att missa dem med i fjärilshuset




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-02 18:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP