Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min lilla röda


jag var för bra för att behålla min röda stol
de lidande blir dem som behöver hjälpen

visst kände jag mig bekväm i stolen
men kanske obekväm i andras ögon

jag valde att köra bilen med ödmjukhet
den enda vägen till riktig gemenskap

men jag är stolt

jävligt stolt




Fri vers av Spoon-Janne
Läst 329 gånger
Publicerad 2005-10-13 19:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spoon-Janne
Spoon-Janne