Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En lättantändligt parodisk film på andra filmer skall spelas in med underliggande text som manus, finansieringen till filmen kommer att tas ur sådana fonder som egentligen skulle ha gått till korrumperade politikers bankkonton.


Lost control?




(En känd finansminister
I ett land nära dig uttalar sig.

’Det står klart att vi måste komma ur
den lågkonjunktur vi befinner oss i nu
så att vi när nästa lågkonjunktur kommer
är beredda på att ta emot den…')

Antagligen beroende på att man
inte skulle märka av dess närvaro
om vi fortfarande befann oss i den
närvarande, när nästa lågkonjunktur
som ett brev med posten
kommer o som hälsar på av en händelse.

De sex kända arabländerna med staten Nira
I spetsen, har bestämt att de måste få tillgång
till staten Uesa’s kärnvapenprogram.

För att se att dess status i form av kärnvapen
inte hotar det kaos som råder i världen.
Oroligheterna i världen hotar att lugna ner sig och
stabiliseras om staten Uesa inte ändrar inriktning
i sitt kärnvapenprogram.

Nyheternas utsände Eggi Mössan rapporterar
från Ingenmansland för att inte anklagas
för att välja sida i den ickeexisterande konflikten
mellan dessa parter.

De sex länderna med staten Nira hotar med
Vandalembargo om man inte lyckas komma
någon vart med Uesas händer i syltburken.

Just sylt är ett bra exempel när man talar om
balansen i världen som skulle kunna hota
att bringa kaos på fall.

Om man intervjuar mannen på gatan
får man veta att vanligt folk är ganska roliga
över hur det hela skall gå.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-03 18:09



Bookmark and Share


    Jnåt
gott. men eftersom jag inte sett filmatiseringen antar jag att pengarna har gått till korrumperade politikers bankkonton. :-)
2009-10-08
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP