Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förefaller en smula bisarr men läsaren har, som alltid, tolkningsföreträde...


4/10: Namnsdagslimerick till Frans och Frank

 

 

Hos Bistro Chez Frans i Marseille

serveras en märklig pastej

man kallar "le Frank".

En märkvärdig stank

av raktvål förklaras dock ej. 

 

 

 




Bunden vers (Limerick) av © anakreon VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-10-04 09:20

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Haha, härlig text!!!
2009-10-04

    Maria Malm
Hehe..kanske man inte vill veta receptet på pastejen..
2009-10-04

    Bodil Sandberg
uschianemej - en sån pastej
frestar då inte mej

tack för mörans goa skratt!!!
2009-10-04

  Larz Gustafsson VIP
*Garvar!*
Påminner mig om en viss film om en viss barberare...

(Franz Ferdinand heter också ett bra skotskt band...)
2009-10-04
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP