Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Orden kom igår hos min vän


Höstoväder

Jag ser hur färgglada träd
böjer sig hit och dit i den
vinande vinden

röda rosor breder ut sig på
kinden

jag får en känsla av att naturen
gör sig redo för ett

höstoväder

plötsligt ser jag hur regnets droppar
bjuder opp virvlande gyllengula höstlöv
i en dans till tonerna av

I´m singin in the rain

så nu är höstovädret verkligen här

091003




Övriga genrer av sajo
Läst 174 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-04 20:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo