Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu har dagen gjort sitt för mig


Godnatt i oktobernatten

Oktobernatt så svart

regnet på asfalten gör

vägen våt och svart


Oktobernatt så svart

gatlyktan utanför mitt

hus skiner in på väggen

så skönt


Oktobernatt så svart

men vänta, där tittar månen

fram bak trädens stam så rund

och trind

där den strör sitt silver innanför en

trädgårdsgrind


Oktobernatt så svart

och här säger jag verkligen godnatt

091004




Övriga genrer av sajo
Läst 176 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-04 21:51



Bookmark and Share


  Christine Sabel
Sov gott och ha en underbar vecka!
2009-10-04
  > Nästa text
< Föregående

sajo