Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Texten är förstås en senryu, men bilden är en haiku…


Jag är en buss utan bromsar





Alltid något, som
flickan sa, då bagarns pojk
kom genom porten




Bunden vers (Haiku) av lodjuret/seglare VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-05 11:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP