Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Orden hade jag inom mig imorse men jag hann inte skriva ned dom


Godmorgon

Oktobermorgon

-1 grad visar termometern

Klar hösthimmel vid horisonten

På radion går trafikrapporten in om
varning för halt väglag

Frukosten görs iordning och för min del
blir det sondnäring som jag dricker i en
kopp med en god skinksmörgås med
gurka och tomat på samt en varm kopp te

En trafikrapport till om det hala väglaget
och nu har en bil kört av vägen

Jag bestämmer mig för att försöka ta mig
till bussen trots min reumatism som verkligen
inte är bra

Kylan nyper i mina kinder men det är något jag
tycker är lite konstigt, denna tid när termometern
visar -1 tycker vi det är kallt och vi fryser verkligen

men i vårens tid vid denna temperatur så njuter vi
av vårens dagar och vårens värme

men nu är det HÖST och denna vackra oktobermorgon
bjuder på underbara färger och en härlig vy vid vattnet

Godmorgon till poeten

Godmorgon till fotografen

Godmorgon till alla er läsare denna morgon den
5 oktober 2009

091005





Övriga genrer av sajo
Läst 160 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-05 19:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo