Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DjupSkogs SjälaDans









Djupare in i den magiska skogen

växer det mörkblåa tulpaner

i stora mattor

&

en sång hörs

från djupare djup

Vi stannar upp & lyssnar

Fåglar sätter sej på våra huvuden

Lodjur lägger sej & spinner vid våra fötter

Skogen vibrerar av en salig glädjes ljus

Vi lägger oss i en mossa

& somnar skönt

Nästa morgon vaknar vi

vederkvickta helade

&

vandrar ännu djupare

in i den underbara skogen

där vi får bevittna

de okända varelsernas dans

&

vi förenar oss med dom

& dansar

själaglatt

lyckliga som

barn.

 





Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-10-05 21:28



Bookmark and Share


    J. Herward
ett sagoland nästan

väldigt vacker
2009-10-06

  Den Gråtande Nihilisten
Åh, naturen helande!

Tack för jordnära dikt.
2009-10-06

  Lindalou
Så vackert, där vill jag också vara.
2009-10-05

  Måna N. Berger
Fantastiskt vackert!
2009-10-05

  LenaJohansson VIP
härlig!
2009-10-05

  Nanna X
vacker bild, tänk om jag kunde få drömma så i natt!
2009-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP