Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Igår kände jag så här


Vemod i höstens tid

Höstens träd
i vackra nyanser -
efter den vinande vinden
hörs tystnaden och en
känsla av

vemod

till tonerna av de vilda gässen flytta
och en V-formad plog anas genom
det avlövade grenverket och
det känns som en enda lång väntan
till vår
när jag under trädet står

091006





Övriga genrer av sajo
Läst 109 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-06 07:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo