Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du min vind

En stilla vind
smeker mina lockar

Jag väntar på att få föra dig hem
Jag vill föra oss till våra stunder

Stilla och vackra,
Vår fantasi

Ta med mig igen
Ta med mig till oss

Du min vind
du smeker min själ

Du min vind
Bli verklig




Fri vers av E1
Läst 240 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-06 13:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

E1
E1