Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


-

och du är så smart
så mycket smartare än jag
alltid ett steg före
och dom kallar mig smart, intelligent och ett underbarn
dom har aldrig träffat dig
du är så smart




Fri vers av Enrosapoetspenna
Läst 167 gånger
Publicerad 2009-10-06 17:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Enrosapoetspenna