Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


-

i dina ögon kan jag bara inte förändras, eller hur?

och mina viktigaste änglar är dom som försvinner




Fri vers av Enrosapoetspenna
Läst 168 gånger
Publicerad 2009-10-06 17:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Enrosapoetspenna