Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Imorse jag bara kände att jag måste


Hösttid - fototid

Hösttid - fototid

Jag komponerar min alldeles
egna bild

Höstmorgon - fototid

6 oktober 2009 och frosten
har gått hårt åt naturen

jag passar på att ta med mig
kameran i bilen och stannar till

vid ett klart vatten där jag ser hur
sjön ser ut att stiga så magiskt uppåt
stannar jag till

mina blickar riktas upp i den klarblå
himlen och månen ser ut att vara uppe
än

plötsligt ser jag en V-formad plog
som här uppe i norr av kylan har fått
nog

i gräset sticker en stelfrusen rödklöver
opp

Höstdag - fototid

den vackra lönnen med sina färgglada
blad så underbart i solen den mot mig lyser
inom mig jag ändå fryser

Höstkväll - fototid

mitt värmeljus på mitt vardagsrumsbord
blir till en bild

091006




Övriga genrer av sajo
Läst 141 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-06 18:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo