Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag erkänner att jag känner osäkerhet i bland men kanske har det att göra med mina kroniska sjukdomar...


Osäkerhet

När jag känner mig osäker

döljer jag detta genom

att sätta på mig min keps


Under kepsen kan jag dölja

mina ögon som tåras


Under kepsen kan jag dölja

mina osäkra ögon


Under kepsen är jag den jag

är trots allt


Jag har kommit på att då kronprinsessan

Victoria känner sig lite osäker sätter hon

en tjusig hatt på sitt huvud.....


så min keps är jag väldigt rädd om och den

bevarar jag nu i min garderob

091006




Övriga genrer av sajo
Läst 127 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-06 19:15



Bookmark and Share


  Christine Sabel
ja och så länge det är en keps så är det väldigt oskadligt, ALLA känner sig osäkra då och då
2009-10-06
  > Nästa text
< Föregående

sajo