Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


och visst flyger jag i en sockervadds himmel

jag flyger visst det säger jag
men du nekar bara
dina vingar är trasiga
men jag flyger visst det säger jag
fast kanske har du rätt
mina vingar är inte hållbara

och trådar från en annans hjärta till mitt
kapas av hastigheten på mitt sätt att falla
så underbart bra
jag flyger
hade jag lust att säga för en tredje gång
men sanningen är nog att jag bara
faller




Fri vers av Enrosapoetspenna
Läst 168 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-06 19:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Enrosapoetspenna