Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


-

Men jag har för mycket framtid
utan dig
och jag säger lämna inte mig
men du har nog redan vänt dig
om och låtit dig själv gå




Fri vers av Enrosapoetspenna
Läst 164 gånger
Publicerad 2009-10-06 19:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Enrosapoetspenna