Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något litet nytt





En vän till mig
som jag inte vill namnge här
av rent praktiska skäl
har uppfunnit en parafraktor.

Han har förstås patentsökt den
men fått veta att även om i stort sett
alla människor i hela världen
skulle kunna dra nytta av denna nya sak
så verkar produkten i sig
kosta litet för mye för att det
skall löna sig att tillverka den.

Så i väntan på att Parafraktorn
skall bli lönande att tillverka
så går han på gatan istället.
Detta att gå på gatan är förstås
inte alls någonting nytt.

Men det är på en gång både
intressant, givande
samt en smula inkomstbringande.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-06 20:06



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Tror du, att den någonsin kommer att bli inkomstbringande?!
2009-10-06
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP