Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu återstår bara tvättstugan att få ordning där


När det ser som mörkast ut

När det ser som mörkast ut det
är då det plötsligt vänder och
blir till det positiva

under ett längre tag har vårat hus
haft dålig värme på vattnet bara 35
grader

kallt och rått inne

diska har inte varit roligt då disken inte
blir ren

att duscha har man knappt inte vågat
tur att min älskade vän bor i närheten

många sms har det blivit till hyresvärden
med vädjan om bättre vatten

droppen som fick bägaren att rinna över
var när hyresvärden åkt utomlands på semester

då ringde jag hyresgästföreningen som
mätte graderna på vattnet och sedan ställde
krav på min hyresvärd

så i snart 2 veckor har vi haft skållhett vatten

då vi fått en ny varmvattenberedare och pannan
ser ut att ha blivit servad

så mitt i mörkret finns ljuset

091007






Övriga genrer av sajo
Läst 116 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-07 07:15



Bookmark and Share


  anits VIP
Så skönt att det ordnat sig, men bedrövligt med
en hyresvärd som åker på semester, utan att fixa
en vikarie
2009-10-07
  > Nästa text
< Föregående

sajo