Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har fått nog av astma och allergi i tvättstugan varje gång det händer för mig....


Kanske ord till tvättstugan

Vad används dammsugaren till?

Hur vill ni ha det hemma på
era golv?

Hur vill ni att en tvättstuga ska
se ut?

HUR KÄNNER NI ER DÅ NI HAR EN
RIKTIG FÖRKYLNING MED RINNANDE
ÖGON OCH BARA KIPPAR EFTER ANDAN?

Det är så det känns för oss allergiker
att gå in i denna tvättstuga då hundhåren
bara yr omkring fötterna och dansar opp
på ens kropp

SÅ SNÄLLA STÄDA GÄRNA EFTER ER
DÅ NI TVÄTTAT KLART

091007





Övriga genrer av sajo
Läst 138 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-07 07:21



Bookmark and Share


  anits VIP
Hoppas det ordnar sig, en del har svårt
att ta sitt ansvar för det som är gemensamt
2009-10-07

  ospray
Ja man kan ju verkligen undra hur folk har det i sina
hem när man kollar tvättstugor eller toan på jobbet osv...

usch lortsverige är tillbaka!!!!
2009-10-07
  > Nästa text
< Föregående

sajo