Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till och med en robot kan bli trött om den inte får mera syra o påladdning, tro mig, jag vet, jag har som varit en


Bär mitt huvud...





...ety jag är trött
tankarna tynger mig
känslorna tynger mig

och det går inte
att skruva av
nu längre...

...lägga på en hylla
för hattar och mössor
för vita rosor och för röda




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-07 09:33



Bookmark and Share


  Quasimodo
Talande för att sortera ut för att få utrymme och möjlighet till annat som skapar kraft och ger energi !!
2009-10-09
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP