Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När jag stannade och fotade häromdagen


Höstmusik

Vid en vacker sjö i

höstens tid

underbar klarblå färg


plötsligt hör jag

ovanför mig sådan

höstlik musik


När de vilda gässen åter flytta

samtidigt som ekot av ett sorgset

trumpetande hörs över sjön


höstens musik spelas i moll

med en Dan Andersson känsla

i höstens toner

091007




Övriga genrer av sajo
Läst 130 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-07 20:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo