Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

57:de

 

Du

vanmakt

är

besegrad

 

i elfte timmen

och 57:de minuten

sprang kärleken 

sitt ärevarv

på mitt hjärtas

mark

 

samtidigt upptäcks

en osynlig ring

runt Saturnus

stoft från dess

måne Phoebe

alla häpnar

 

hmm?

jag har upptäckt

något mycket större

 

stoftet efter

den som beträdde

mitt hjärtas mark

blir till ringar

på min livs nakna

mörka tjärn

 

tsunamis

är en vindpust

blott

 

vanmakten

är besegrad......

 

kb

 




Fri vers (Fri form) av Karl-Bo Lundstedt VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-10-18 22:05



Bookmark and Share


  Maria T
Vanmakten är besegrad.
Så skönt.
2009-10-20

  Anna*
Ur din tjärns mörka vatten är dikter födda som bär budskap om befrielse. Starkt och berör med endast tre minuter tillgodo
2009-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Karl-Bo Lundstedt
Karl-Bo Lundstedt VIP