Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Don't try this at home, at least not with clogs!


8/10: Namnsdagslimerick till Nils

 

 

När Nils stack från frugan i Hjo

så blev det ett liv, må ni tro!

Hennes far slog bakut,

hennes morsa for ut

och slog killen på skall'n med en sko!

 

 

 

 




Bunden vers (Limerick) av © anakreon VIP
Läst 351 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-10-08 13:35

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  korpfjäder
På`n bara!!!
2009-10-09

    Bodil Sandberg
ja usch ett sånt kryp han borde typ ha rövdäng också!!!
2009-10-08

  ospray
Ha ha riktigt kul...som vanligt !!!
2009-10-08
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP