Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Handlingar

oigenomtänkta destruktiva handlingar
handlingar som blir till självdestruktiva handlingar utan en egentlig mening
handlingar som känns nästintill obetydliga för stunden
handlingar som bara genomförs för att meningslösheten är för oändligt stor
tanken att det är helt obetydande för att allt redan är fatalt åt helvete

sedan kommer ångesten
det kunde visst bli värre
bägaren svämmar över ännu en gång
en sargad kropp som ligger och skakar på golvet
tårar som flödar ut från blodsprängda ögon
alla minnen spelas upp samtidigt i huvudet
minnen som aldrig går att förtränga hur mycket man än försöker
minnen av handlingar och framförallt andra människors handlingar
inbränt i huvudet




Övriga genrer av MarkRegnbågar
Läst 282 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-08 15:53



Bookmark and Share


    Pistence
word sistah
2009-10-08
  > Nästa text
< Föregående

MarkRegnbågar