Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite tankar så här denna dag då Nobelpriset i litteratur getts till Herta Müller


Bokskrivande

Läser i tidningen om

Englas mamma i Stjärnsund

hur hon skrivit en bok om

"Älskade Engla du saknas oss

polis myndigheter och media"

fortsätter läsa vidare i tidningen

och vår kära Försäkringskassa

har reagerat på att mamman skrivit

en bok och drar nu in mammans

ersättning


Så det är inte bra att skriva så man

blir erkänd författare för då kommer

Försäkringskassan hem och gör ett nedslag

i ens bokskrivande och drar in den ersättning man

har


När jag hör på radio och TV om Nobelpriset i

litteratur så känner jag att för min del kommer

jag att fortsätta skriva på min nya bok

och även fortsätta skriva texter

091008




Övriga genrer av sajo
Läst 193 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-08 18:36



Bookmark and Share


  Christine Sabel
Nehe är det sant? Försäkringskassan verkar vara mer som en hemlig polis.....
2009-10-08
  > Nästa text
< Föregående

sajo