Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att ha en kronisk sjukdom som inte syns utanpå kan vara jobbig ibland och man får gråta


Hjärtat

Jag ritar ett hjärta på ett papper

där jag skriver några ord

Du duger även som du är

och sedan fäster jag hjärtat

på min toalettdörr

091008




Övriga genrer av sajo
Läst 128 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-08 19:26



Bookmark and Share


  Fånga dagen
fint skrivet jag vet precis vad du menar
jag har ju med reumatism som du

kram ak
2009-10-08
  > Nästa text
< Föregående

sajo