Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Flickan på bilden har ingenting med texten att göra utan är uteslutande med här för att illustrera att det handlar om människor där ute i verkligheten och att man brukar beskriva människan rent allmänt som just en hon.


Plusmeny med sidokick





Har hört att
I-Donalds skall
börja med pussmeny

man lägger huvudet
på sned när
man betalar så

man kan pussa
personen i kassan
en viss dag

i veckan. Då
blir kunden så
förvirrad att man

betalar några tior
för mye av
bara farten och

efteråt minns man
ingenting för det
är minnesförslustmedel i

vattnet till alla
drycker. Både heta
såväl som kalla.

Den som går
hem därifrån sedan
kommer bara att

ha en känsla
full av lust
till snara återbesök.




Prosa (Novell) av lodjuret/seglare VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-08 19:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP