Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lita inte på vad jag säjer





 

Lita inte på någon mänska
Lita inte fullt ut på någon mänska
Höjden av din naivitet
kommer bli djupet av din besvikelse


Vi är bara mänskor &
oerhört manipulerbara lättinfluerade
hjärntvättade & lömska
Lita inte på vad jag säjer.
 

 

 

 




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-08 19:38



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Tyvärr är jag benägen att hålla med..
2009-10-11

    ej medlem längre
Jo men några människor har väl alla omkring sig som man kan lite på.. så jag litar inte riktigt på vad du säger ;)
2009-10-08

  Nanna X
nä OK, då litar jag inte på att människor är hjärntvättade & lömska då.
2009-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP