Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fjärilar

Vi dödar alla larver
för att sedan
klaga på
att det inte finns några fjärilar




Fri vers (Fri form) av Virvlande
Läst 368 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-10-19 21:17



Bookmark and Share


  Staffan Welroos VIP
verkligen! 2000-talets mänsklighet i ett nötskal... väl fångat!
2009-10-23

  feber
Kändes som tiden stod still innan orden sjönk in!
Är lite för mållös för att kunna säga mer än att jag tyckte om den.
2009-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Virvlande
Virvlande