Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
G


Något fint

Jag vill skriva något fint till dig,
men jag hittar inga ord som passar in.
Kan du snälla förlåta mig,
Älsklingen min?

Jag älskar det liv vi har,
vill inte ändra någonting,
Du är med mig varje steg jag tar
utan dig är jag ingenting.

Du fyller mig med känslor
jag inte visste fanns
du skingrar alla rädslor
Det är mer än en romans

Det vi har känns så äkta,
annat än nån tråkig norm
Vi kanske inte är perfekta
men det är kärlek i sin renaste form




Bunden vers (Rim) av Virvlande
Läst 322 gånger
Publicerad 2010-08-07 23:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Virvlande
Virvlande