Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klistermärke

Kyssen du gav mig innan du åkte
sitter kvar på mina läppar
Det lätta trycket
känns fortfarande som nytt
Det är som ett klistermärke,
jag aldrig vill ta bort.

Det bränner lite av längtan
efter mer
av dig.


Nej, nu orkar jag inte vara korrekt längre!
Älskling, jag saknar dig!
Din kropp, dina ögon, din viskande tunga och dina underbara smekningar, jag vill lägga armarna om din nakna midja, kyssa din bröstkorg och göra klösmärken på din rygg! Jag vill känna dig pulsera mellan mina ben, jag vill svettas, skrika, stöna och komma!

Men det går inte just nu
för du är inte här


Fan!




Fri vers av Virvlande
Läst 299 gånger
Publicerad 2010-08-07 23:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Virvlande
Virvlande