Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag var lite smalare

Om jag var lite smalare skulle jag vara gladare.
Om jag inte åt så onyttigt, skulle mitt liv se bättre ut.
Om det bara kunde försvinna några kilo från min kropp, skulle allt vara perfekt.

Det har media talat om för mig.
Det handlar ju bara om några kilo.
Bara lite förbättringar här och där.

Jag skulle vara snyggare
mer framgångsrik
och LYCKLIG.

Undrar hur det skulle kännas.
Hur det känns,
att vara LYCKLIG.

Så som de är i reklamen,
när de är sådär smala.
Med tandblekta leenden.

Lyckliga.

Om jag var lite smalare skulle det inte vara nån skillnad.
Om jag inte åt så onyttigt skulle jag ändå tänka på det hela tiden.
Om det bara kunde försvinna några kilo från min kropp, skulle jag bara vara en smalare version av mig själv.




Fri vers av Virvlande
Läst 304 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-21 23:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så genomskådande och sant, tänk om alla bantningsklubbar fick reda på det!
2011-06-22

  Prins Hatt Under Orden
Sanna tankar. Slutet tyckte jag var helt fantastiskt.

"Om det bara kunde försvinna några kilo från min kropp, skulle jag bara vara en smalare version av mig själv."

Fint.
2011-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Virvlande
Virvlande