Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
G


egentligen, men du tar upp mina tankar

Egentligen borde jag nog plugga nu,
men det enda som finns i mina tankar är du.

Du, min älskade man.
Du som kan saker ingen annan kan.
Du som är så bra.

Det är bara dig jag vill ha.

Vårt liv som vi har det nu är underbart
Tack vare dig ser jag allting klart.
Jag vill inte förändra nåt,
Du är som en gåva jag precis har fått.

Älsklingen min, du är otrolig
jag blir nästan orolig
Tänk om du är för bra för mig
Snälla lämna mig inte, jag älskar dig!

Jag klarar mig nog inte utan dig nu
För mig finns ju bara du
Jag har ju vant mig vid
Att kunna krypa upp i din varma famn i tid och otid

Utan dig vittrar jag sönder och försvinner
Jag vill vara med dig så mycket jag hinner
innan du kanske inser att du kan få
någon som är bättre än två

av mig
Snälla säg

Att du kommer stanna här
Jag känner mig liten och det tär
att tänka att du kanske vill ha mer
än det jag redan ger.




Bunden vers (Rim) av Virvlande
Läst 431 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-03 19:10



Bookmark and Share


  Holgerhuva
Gumman min du är så fin :). Jag stannar hos dig älskling (L)
2010-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Virvlande
Virvlande